Pepsi's side.

Efter Pippis tragiske død, begyndte jeg at savne en lille flerfarvet uldtot og fandt efter nogen søgning frem til Pepsi. Hendes mor var perser, og hendes far lagde ikke noget visitkort, så nærmere vides ikke. Hendes mor blev kørt ned, da kuldet kun var 7 uger, så de kunne godt komme hjemmefra, for det gjorde ikke meget forskel, da de ikke havde nogen mor mere alligevel.  Så kun 7 uger gammel, flyttede Pepsi ind her, en lille bitte forsagt uldtot. Hun var lidt betænkelig ved hundene, men det gik hurtigt meget fint, og de lod hende få fred.

Men små mislinger bliver hurtigt til større mislinger, så snart var tiden kommet, hvor hun blev gammel nok til at blive steriliseret, så hun kunne komme udenfor og lege. Hun fik en sok på så hun ikke  kunne komme til at flå stingene op.

Og endelig måtte hun begynde at komme udenfor, og det nyder hun nu meget. I begyndelsen var hu lidt forsigtig og blev i hundegården, men nu går hun frit over det hele. Jeg håber og be'r til at hun lærer at passe på bilerne, så hun ikke får samme skæbne som Pippi.

Retur til kattenes side.

Retur til forside.