Mine Katte

     Om Mia        Om Pepsi

Indina Fortuna's katteri

Fortidens katte:       Dina        Pippi        

Jeg er nu den lykkelige ejer af flere kattedyr. Der har desværre været noget udskiftning p.g.a. af enkelte er døde, men lige for tiden (2006) har jeg 2 stks. 

Katte er helt anderledes at bo sammen med end hunde, men de er ligeså dejlige på deres egen facon.  Jeg er nu veldresseret  tjenestepige for misserne, og de skal nok selv bestemme hvad de vil, og hvornår jeg skal servere mad og lukke døre op for dem.  De forlanger at jeg makker ret med en højlydt miav'en.

Men de er kærlige og dejlige og jeg ville ikke undvære dem.

På billederne ovenfor og til venstre, er det to af mine første katte, Dina og Pippi, som desværre begge er i kattehimlen nu. 

Da jeg for nylig har købt ny PC og printer, så stillede
 jeg de tomme kasser på gulvet, og omgående flyttede  
Dina ind. Men Pippi kunne ikke lade hende være i fred 
og drillede, så Dina blev sur og hoppede ud igen.....

Mia ligger også i kasse lige her nedenfor.


Desværre døde Dina meget pludseligt søndag d. 7 August 2005. Hun blev kun 10 år gammel.

Jeg savner hende utroligt meget.  Nu ligger hun ude i et hjørne af haven, som jeg kan se fra mit køkkenvindue. Hvil i fred, min dejlige kat. 

Og Pippi blev desværre kørt over d. 16. Juli 2006. Hun var så sød og sjov og fuld af spilopper, og jeg savner hende så forfærdeligt meget.  Pippi ligger også ude i haven hvor hun elskede at gå på jagt. 

Her til venstre er det så Mia, hun er datterdatter af Dina, og altså ægte skovkat med stamtavle og det hele. Mia har boet hos mig i et par år nu, hun er en dejlig blid kat, der  altid spørger pænt om jeg vil gøre dit og dat for hende, f.eks. lukke en dør op, hun er meget høflig og er en rigtig puttegøj. 

10. maj 2008.  Jamen, det var jo slet ikke slut med at få katte, var der nogen, der troede det??! Nixen! Efter Pippi døde manglede jeg en lille mangefarvet uldtot, så det gik jeg på jagt efter. Og jeg fandt Pepsi. En lille bitte ting på kun 7 uger, for hendes mor var død, så hun kunne godt flytte hjemmefra. Hun kom her kun 7 uger gammel, og meget lille. Her er hun dagen efter jeg fik hende, en lille sød uldtot. Hendes mor var perser, og hendes far lagde ikke noget visitkort, så nærmere vides ikke. Pepsi er født d. 7.7.07, så det er nemt at huske. Læs mere om hende på hendes egen side her. 

Tilbage til Index