Pippi    Sept. 2004  -  16.08.  2006

Pippi er bare Pippi. Hun er ikke ægte, men jeg er næsten sikker på at der er skovkat blandet ind et sted, det tyder både hendes pels og hendes væsen på. Hun er opkaldt efter Pippi Langstrømpe, for hun er mindst lige så sjov og fræk.  Og så er hun født sulten. Jeg skal blot nærme mig en gryde eller andet med mad, så er hun der som et lyn og forlanger at få del i traktementet. Når jeg sidder og spiser skal jeg passe meget på at hendes lille tyve-pote ikke stjæler maden fra min tallerken. Og hun tager altid de bedste lunser......... Men hun er så sød og sjov, der er altid gang i noget når hun er i nærheden.

På billederne øverst er hun lige hjemkommet fra dyrlægen, hvor hun blev steriliseret, derfor har hun en lilla sok på, så hun ikke kunne komme til stingene.

Pippi er en meget klog kat. Når jeg sidder ved min PC så ligger hun altid på monitoren og følger med i alt hvad der foregår på skærmen. Ind imellem forsøger hun at fange cusoren. Men det er ikke lykkedes hende at fange den endnu efter utallige forsøg. Så måske skal jeg tage ordene om "klog kat" i mig igen......

Mia kan anes oppe på skabet....
For nylig var min yngste søster på besøg med sin lille søn, og Pippi skulle naturligvis se hvad det nu var for en størrelse. Hun lagde sig på min søsters lår og æltede på kattevis med sine poter og begravede på den måde kløerne i Tinas knæ. Det fremgår af ansigtsudtrykket at det ikke lige var så behageligt.

Men hun kan da også være sød, så hun holdt på et tidspunkt op med at ælte, og så kunne de snakke sammen uden rynker i panden.
Og når hun så er blevet træt af at lave ulykker og kunster, så er der ikke noget så godt som at krølle sig sammen i sofaen og få en god lang lur.

 

Den 16. Juli 2006 blev Pippi ramt af en bil om natten, da hun var ude på jagt, og hun var dræbt omgående.  Min søde lille spilopmager er død, knap to år gammel. 

Jeg savner hende så forfærdeligt. Det er ikke før nu, hvor hun er væk, at det er gået op for mig hvor meget hun fyldte i mit liv.  Hun var der bare altid et eller andet sted. Oppe på monitoren når jeg sad ved PC'en, eller på tastaturet, eller hun lå i sofaen ved siden af mig, eller i sengen ved siden af min hovedpude, eller ved siden af madskålen højt miawende og forlangende mad, eller altid bare lige i nærheden. Nu er hun væk. På et øjeblik.  Hun ligger nu i et hjørne ude i haven for sig selv. Sov sødt, min lille ven, og tak for din livsglæde og sjove væsen. Jeg savner dig så meget.

Her er nogle af de sidste billeder jeg har af Pippi.

 Retur til katteside.