Indina Fortunas Hira-Mia

Må jeg præsentere min nyeste katte-erhvervelse: Indina Fortunas Hira-Mia, nu kaldet Mia eller Mia-missepige. Hun er datterdatter efter min "Grand Dame" Dina. Det er Dina, der bestemmer hvor skabene skal stå her i huset, og det retter alle vi andre os efter.

Mia ankom i marts måned, og hun faldt meget hurtigt til. Selv hundene tog hun med det samme i strakt arm, hun kunne jo se at de to andre katte her  ikke var bange for dem, og det lærte hun hurtigt. Mia er godt 3 år. 


Mia  har det mest vidunderlige blide temperament, og er meget kærlig og kontaktsøgende. En superdejlig pige.


Man starter som lille.........

Mia overtager somme tider Dina's plads på skabet....

Alle billeder her ovenfor er fra dengang hun endnu boede "hjemme" altså hos Birgit og Jørgen.  Til jer to vil jeg gerne sige tusind tak fordi jeg har måttet få jeres dejlige katte, de gør livet lidt lysere.....Jeg holdt Mia inde et par måneder efter hun kom, så hun kunne lære, at nu var det her hun bor, men så begyndte hun at komme ud, og det nyder hun.

Her er hun en af de allerførste gange hun var udenfor i det fri. Jeg har klippet hendes store pels lidt ned, for jeg har  så mange små burrer derude, og hun får pelsen helt filtret sammen af dem.

Hun er mere eventyrlysten end de andre to, og hun tager lange ture ud i det blå. På et tidspunkt var hun væk i en uge, og jeg var meget nervøs og  ude at lede efter hende og spørge naboer om de havde set hende, men efter en uge kom hun selv hjem igen. Men hun havde fået nogle skader og sår, og vi var en tur omkring dyrlægen, men det var ikke noget alvorligt og det er lægt igen . Forhåbentlig har hun lært at være mere forsigtig, hvad hun så end har lavet.

Men der er ingen tvivl om, at hun nyder livet i det fri, og hun tigger for at komme ud når hun har har ligget inde og sovet.  Og så må jeg som velopdraget døråbner og kattetjenestepige jo gøre som hun siger, og lukke hende ud igen......

Og jeg nyder at  have hende. Hun er absolut dejlig.

Retur til katte-side