K-kuldets udvikling.
Siden vil blive opdateret med ca. en uges mellemrum.

Ved reservation af en hvalp, betales et depositum på 1000,- kr, som ikke tilbagebetales hvis man ombestemmer sig og  af den ene eller anden grund  ikke vil have hvalpen. Depositummet bliver fratrukket købsprisen. Så er hvalpen med købskontrakt, sundhedsattest, flere gange ormekur, chipset og registreret i DKK. Desuden betaler opdrætter det første års kontingent for medlemsskab af Welsh Corgi Klubben. Når depositum er betalt, kan man være sikker på at hvalpen er reserveret. 

Tilbage til hvalpeside.

Alle hvalpene er solgt, og flyttet til nye, gode hjem!

Så, nu begynder de at ligne noget. 7 uger gamle, og bare så dejlige!! I weekenden, d. 9 og 10. aug., havde jeg besøg af hundefolk her begge dage, og vi fik fotograferet dejlighederne om lørdagen, d. 9. Resultatet ses herunder. Nu er de næsten også alle sammen afsat til nye hjem, og jeg må snart sige farvel til mine små børn, piv piv.  Det bliver trist at sige farvel og huset bliver tomt efter alt den leben og halløj. Men det har været dejligt at have dem, og jeg har nydt dette kuld rigtig meget. King Of My Castle - han/male - solgt/sold Knight In Black Satin - han/male Kindred Spirit - tæve/bitch - solgt/sold.Kiss Me Quick - tæve/bitch - solgt/soldKinky Kisser - han/maleKind And Cute - tæve/bitch - solgt/sold. 


Billederne nedenfor er taget d. 26.07.08 - de er nu godt 5 uger. Og de er  bare så søde og kære. helt uimodståelige. Hele min dag går med at tørre hvalpepytter og fjerne pøller, men det hører med, sådan er det bare. 

Men er de ikke dejlige?King Of My Castle - han - maleKnight In Black Satin - han - maleKindred Spirit - tæve  - bitchKind And Cute - tæve - bitchKinky Kisser - han - maleKiss Me Quick - tæve - bitchSå er der ro. Efter at have moslet i et par timer gik gassen af ballonen. Eller skulle jeg sige barylerne?

Nedenfor er billeder fra, d. 21.07.08. Jeg beklager kvaliteten, men der er vist noget med min autofokus... 

 

Jeg har heller ikke billeder af dem enkeltvis, der er ikke nogen her til at hjælpe mig, og de små puslinger står ikke stille længe nok til at tage et billede. Så snart der kommer nogen her, så skal jeg nok tage billeder af dem enkeltvis. 


En dejlig bunke. 


Det er MIN sutsko!


Er jeg ikke sød?


Hvad kan jeg nu finde på af ulykker?


Yeah, nu slipper jeg ud af fængslet!


Jeg er stor og farlig, Pas på nu kommer jeg!!


Stående taffel. 


Er de ikke snart færdige??


Ude på eventyr. 


Yeah, en sutsko vi kan slås om!


Puha, det er nu godt med en lur når man har moslet. 


Mosle, mosle, mosle,....


Avonaire Kiss Me Quick, tæve.

Avonaire Kinky Kisser, han. 

Avonaire Kind And Cute, tæve.

Avonaire Kindred Spirit, tæve

Avonire Knight In Black Satin, han.

Avonaire King Of My Caslte, han.

Nu er børnene blevet 3 uger, de har fået navne, og har for første gang fået fast mad at spise. Blendede fiskeboller, uhhmmmm, det var et stort hit!


tæve


Storeplet - ligesom Plettøsen, har hun en plet i nakken, den er bare større.

tæve


Storeplet

han


Zigzag - hans krave er lidt zizag formet. 

han


Zigzag

tæve


Sorte-tøsen  Hun har ikke meget brdl aftegn i sin points. 

tæve

Sorte-tøsen 

tæve


Plet-tøsen - p.g.a. pletten i nakken

tæve


Plet-tøsen

Han


Nr. 2

Han


Nr. 2

han

Nr. 1 - den førstefødte

han

Nr. 1

Børnene er nu 14 dage, og de er ved at få øjne. Nogle af dem har allerede. De vokser og trives fint. Billederne ovenfor er indsat med deres foreløbige kælenavne, de bliver ændret snart.

 

27.26.28   herover. 
Nu er de en uge gamle, og har fordoblet deres vægt. Nogle rigtig små, søde tyksakker. Mor-Molly er også kommet sig fint, og passer de små til UG. 


25.06.08.


25.06.08.