Molly, Avonaire Joy of Life, er d. 18 april 2008 parret med
Thor, Mosegaardens Intelligent Choice.

Hvalpene er født, 19.06.08   og deres første dage ses herunder. 

Den videre udvikling kan følges her.

Molly:

Thor:

Hvalpene forventes født omkring d. 20 juni 2008. Der kommer mere på denne side til den tid.

Henvendelse til :

Lisa Taanquist , telf. 74 45 60 75 , eller send gerne en mail her:    

eller

Laila Aggerholm, telf. 97 87 94 70

Opdatering 16.05.08:

I dag er det 4 uger siden parringen. Hhmmm, bliver hun tykkere?? Det er stadig svært at afgøre, men jeg synes at hendes talje flyder mere ud, og at hun ser lidt mere "bredrøvet" ud. Er hun gravid, mon? Jeg er stadig ikke sikker, men håber. Om en uge skulle det gerne være mere tydeligt, mere følger...


Opdatering 23.05.08:

Tja,  jo, den er vist go' nok! I morges lå hun fladt på ryggen og ville klappes, og jeg kunne mærke på hendes mave, at den er større end normalt, og der er noget derinde, der fylder. Hendes taljelinie er også ved at være helt væk, så der er ikke så megen tvivl mere, hun venter hvalpe. Det bliver spændende. 

Opdatering 30.05.08

Uha da, vi er gravide!! Også så det basker. Lige pludseligt gik det stærkt, og nu er hun allerede godt tyk. Hun benytter enhver lejlighed til at smide sig på ryggen  med benene i vejret og så vil hun klappes på den store mave. Det bliver hun så. Altså klappet på maven. Det er for tidligt at mærke dem sprælle, det kommer først senere, men der er helt klart noget, der fylder derinde. Der er kun 4 uger til, at de kommer, uh, det bliver spændende. 


Så er der gået noget tid, og Molly er grundig træt af at være så tyk....

 

< Her er hun gravid i 6. uge, altså 3 uger tlbage.

Og på disse tre billeder kan hun platze hvert øjeblik, det skal være. De er taget på dag 60. En tæve går normalt drægtig 63 dage, men min erfaring er, at Cardierne som regel føder et par dage før tiden.  Så det kan altså ske hvert øjebliik! Og hun er grundig træt af at være så uformelig, og vil bare have det overstået, så hun kan få sin ungpige figur tilbage. ;o).

19.06.08 kl. ca. 13.

Av av av. jeg har ve'er! Nu sker det snart, sikkert sent i eftermiddag eller i aften. 

Mere følger.....

Efter de første tre hvalpe blev født, gik veerne i stå, og vi måtte til dyrllæge, som vurderede at kejsersnit var nødvendigt. Det blev en lang nat. Men resultatet blev godt. 

Disse er de to første., det er hanner, og de er født på naturlig vis, hjemme i hvalpekassen. Der kom også en tæve, men hun døde desværre. Derefter gik veerne i stå.

Her er vi så lige hjemkommet fra dyrlægen, midt om natten. Molly var stadig halvbedøvet og meget medtaget. 

Resultatet blev:

3 tri/tan hanner
2 tri/brd tæver
1 tri/tan tæve. 

Nu er der gået en dags tid, og mor og børn har det godt. Endelig. De har fået rent sengetøj, og Molly er blevet lidt kvikkere. Alle børn trives og sutter godt.  Det røde skær på billederne skyldes varmelampen, der hænger over hvalpekassen. 

De to billeder for herover, er på dag 2 og alle trives. En af drengene har lige fundet en plads mellem Mors poter.  Han snork sover med åben mund.  


Hvalpenes videre udvikling ses her.

Tilbage